Beoordelingen van De Chinese Muur Mechelen

Recente recensies van De Chinese Muur Mechelen

5 sterren na 45 reviews

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker! Genoeg voor aantal mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was geplaatst voor 18uur. Om 17.30 werd het reeds bezorgd, onder vermelding van: dat is toch fijn......probleem was dat 2 personen pas tegen 18uur aanwezig konden zijn en het eten dus al beetje afgekoeld was. Bestelling niet compleet, dat wel netjes opgelost werd. De nasi leek meer op witte rijst met een beetje prei. Alles bij alles, niet de kwaliteit die we gewent zijn.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd en prima gegeten. Ook meer dan genoeg.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snelle en vriendelijke service.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden, we hebben heerlijk gegeten!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, verse producten en snelle service.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, snel. Het eten mag pittiger, kruidiger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet meer warm bij aankomst.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect, vooral de Ajam Ketjap.....Superlekker

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, ruim voldoende...en goed betaalbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons de eerste keer. Het bestelsysteem en de levering : perfect dat kan bijna niet beter. Wij bestelden een Chinese muur rijsttafel. De soep, helaas beiden een echte afknapper: Tomatensoep die niet naar tomaat maar die naar verdunde zoetzure saus smaakt, zo zoet dat je denkt het is eerder zoete siroop, oneetbaar. De wantan soep was net het tegenovergestelde , een super dunne smakeloze zoute bouillon met enkele watans, niet lekker De babi pangang prima maar net zoals bij veel chinese restaurants op een dikke laag atjar. Kip kerry redelijk mild, ik mis zout, Gon Boa ossehaas was erg lekker ! Peking eend redelijk droog. Loempias ook prima, de sate saus weer redelijk mild dus sambal er door heen moeten roeren, prima dikke satéstokjes. En ja nu de Nasi, net zoals vele chinese restaurants in Nederland (en de Nederlandse klant kent het vaak niet anders) : Witte rijst even met olie opbakken , een paar kleine snippertjes prei, ham,taugé, ei etc. erdoorheen mixen is gewoon

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Was precies op afgesproken tijd klaar. Dat was heel fijn

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was netjes op tijd klaar, was goed van temperatuur en smaakte heerlijk.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Essen und schnell geliefert Danke

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd. Goede service. Bedankt

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijd en op tijd bezorgd. Prima

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur na aangegeven bezorgtijd kwam de bezorger pas!!! En dat was 3,5 uur ná de bestelling! Dat was echt slechte service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect gegaan bestelling geplaatst opgehaald lekker gegeten aanrader

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was al klaar toen ik het op kwam halen. De gerechten waren heerlijk. Misschien een idee om ook bami en/of in een een kleiner bakje te kunnen bestellen.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede service.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was overheerlijk, we hebben genoten...

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, heerlijk gegeten! :)

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Goede service Echte aanrader

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de rijsttafel. Uitgebreid, smakelijk en lekker warm.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

goed geregeld. heerlihk eten optijd klaar

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering te vroeg, verder prima en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk.Alleen de babipangang had wat meer doorbakken/knapperiger mogen wezen,wat ik van te voren had aangegeven.Verder alles top en een vriendelijke bezorger.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel geleverd. Eten was lekker en nog goed warm. Alleen de kroepoek waren ze vergeten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gaan jullie zo door.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en keurig op tijd bezorgd!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was perfect verzorgd, en ook goed aangeleverd en het was heerlijk. Dus volgende x weer online bestellen en betalen, en het komt helemaal goed. Voor mij dus 5 sterren. Service was ook heel goed.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam ruim een half uur te vroeg. Dat vroeg om aanpassingen. Gehaast tafel dekken en een zoon bellen om snel te komen. Het eten was heerlijk, maar het begin was niet zo feestelijk als ik gehoopt had op mijn verjaardag.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, vers en zeer lekker een aanrader

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst en hierbij aangegeven dat ik het eten graag om 18:00 uur geleverd zou krijgen. Natuurlijk begrijp ik dat je rekening moet houden dat de bestelling iets eerder of later bezorgd kan worden. Een kwartier eerder of later is dan ook geen probleem. Echter mijn bestelling werd al om 17:15 uur bezorgd. Dat is 45 minuten eerder dan afgesproken. Ik kan begrijpen dat misschien meerdere bestellingen samen bezorgd worden, maar dan had ik graag van te voren geweten dat jullie zo veel eerder kwamen. Mijn telefoonnummer was bekend en dus had er even gebeld kunnen worden. Nu was helaas niet iedereen op tijd thuis om te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online bestellen, via een mail word je op de hoogte gehouden hoe laat je bestelling wordt bezorgd. Snelle bezorging, netjes verpakt, alles heel goed warm en het eten was heerlijk! Goede porties nog genoeg over voor de volgende dag en zo hoort het ook. Kortom een aanrader!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en alles stond op tijd klaar na de online bestelling

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein advies , eten misschien anders verpakken , eten was al ver afgekoeld ! En de loempia’s in plastic verpakt waren zacht geworden en vielen uitelkaar

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 x bami en 1x nasi besteld. Nasi zat er helaas niet bij. Verder was het super!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating