Beoordelingen van De Chinese Muur Mechelen

Recente recensies van De Chinese Muur Mechelen

4 sterren na 19 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

goed geregeld. heerlihk eten optijd klaar

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering te vroeg, verder prima en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk.Alleen de babipangang had wat meer doorbakken/knapperiger mogen wezen,wat ik van te voren had aangegeven.Verder alles top en een vriendelijke bezorger.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel geleverd. Eten was lekker en nog goed warm. Alleen de kroepoek waren ze vergeten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gaan jullie zo door.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en keurig op tijd bezorgd!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was perfect verzorgd, en ook goed aangeleverd en het was heerlijk. Dus volgende x weer online bestellen en betalen, en het komt helemaal goed. Voor mij dus 5 sterren. Service was ook heel goed.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam ruim een half uur te vroeg. Dat vroeg om aanpassingen. Gehaast tafel dekken en een zoon bellen om snel te komen. Het eten was heerlijk, maar het begin was niet zo feestelijk als ik gehoopt had op mijn verjaardag.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, vers en zeer lekker een aanrader

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst en hierbij aangegeven dat ik het eten graag om 18:00 uur geleverd zou krijgen. Natuurlijk begrijp ik dat je rekening moet houden dat de bestelling iets eerder of later bezorgd kan worden. Een kwartier eerder of later is dan ook geen probleem. Echter mijn bestelling werd al om 17:15 uur bezorgd. Dat is 45 minuten eerder dan afgesproken. Ik kan begrijpen dat misschien meerdere bestellingen samen bezorgd worden, maar dan had ik graag van te voren geweten dat jullie zo veel eerder kwamen. Mijn telefoonnummer was bekend en dus had er even gebeld kunnen worden. Nu was helaas niet iedereen op tijd thuis om te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online bestellen, via een mail word je op de hoogte gehouden hoe laat je bestelling wordt bezorgd. Snelle bezorging, netjes verpakt, alles heel goed warm en het eten was heerlijk! Goede porties nog genoeg over voor de volgende dag en zo hoort het ook. Kortom een aanrader!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en alles stond op tijd klaar na de online bestelling

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein advies , eten misschien anders verpakken , eten was al ver afgekoeld ! En de loempia’s in plastic verpakt waren zacht geworden en vielen uitelkaar

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 x bami en 1x nasi besteld. Nasi zat er helaas niet bij. Verder was het super!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating