Reviews from De Chinese Muur Mechelen

Recent reviews

5.0
FC
7 February 2023
Leo Louwers
6 February 2023

eten was koud en de alles zat onder de satésaus die niet rechtop stond.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelika
5 February 2023

Lekker gegeten voor een goede prijs.

Prange
5 February 2023

Snelle levering, vriendelijk. Alleen de portie grote / prijs vond ik niet zo goed in verhouding. de kwaliteit en smaak maakte veel goed het eten is heel lekker!! 😄

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John Claessens
5 February 2023

Thais besteld, ruime porties, voor 7 personen, alles is op gegaan. Wederom TOP!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Essers
1 February 2023

Prima site om te bestellen. Lekkere grote porties. Misschien achterwege laten bezorgkosten bij een bestelling van meer dan €75.

H.J.L. Quadvlieg
30 January 2023

Alles perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esser
30 January 2023

Heerlijk!!

Miriam Hoeij van
30 January 2023

Het eten is heel lekker, maar mag voor mij warmer, is snel afgekoeld terwijl we maar van Mechelen naar Nijswiller hoeven te rijden.

leny brocheler
30 January 2023

heerlijk gegeten. zullen zeker meer gebruik maken van uw restaurant

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manni us kelemes
29 January 2023

Verzorgd en heel lekker eten. Was de eerste keer maar zeker niet te laatste.

Cor Vliex
29 January 2023

Het eten was half koud!!.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lars
28 January 2023

Heerlijk eten, uitgebreide kaart en netjes op tijd bezorgd! Ook goede porties en prima aanbiedingen op het menu.

S.Friebertshäuser
24 January 2023

Gado gado viel mij tegen, miste knapperige groente!

Ramakers
23 January 2023

Perfecte kwaliteit en verzorging Levering precies op de afgesproken tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van Loo
22 January 2023

Op tijd geleverd en gezien de afstand gewoon goed warm. Smaak was heerlijk van alle gerechten, niets was zompig of droog. Wat mij betreft het beste Aziatische eten in de wijde omgeving.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manja
21 January 2023
Kindermann
21 January 2023

Het was weer heerlijk 👍

Paul
16 January 2023

Maaltijd loempia met babi pangang bestelt. Zat gepropt in een bakje, loempia was helemaal niet meer krokant. Leek wel een oude opgewarmde loempia. Niet voor herhaling vatbaar.

Anita Passage
15 January 2023

Tja wat zal ik zeggen......gewoon weer heerlijk en super snel geleverd. Top

Jan
14 January 2023
Willem
9 January 2023

De Gon Boa Kai is hemels lekker. Samen met Chinese bami een heerlijke combi.

Anoniem
9 January 2023

Heerlijk gegeten zoals we dat van u gewent xijn en het was nog goed warm.

Sandra
9 January 2023

Heel lekker, goed verzorgt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John Claessens
6 January 2023

Top!

Nix
5 January 2023

Goed verzorgd en op tijd bezorgd.

Phiel
1 January 2022

Lekker gegeten en mooi op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hamers
30 December 2022
Ingrid
30 December 2022

Eerste keer besteld We zullen zeker vaker bestellen Super lekker

Robert Hodiamont
28 December 2022
Harry Louvenberg
27 December 2022
M Vluggen
26 December 2022

Zeer smaakvol

Weusten
25 December 2022

Nette en vriendelijke bezorgster. Het eten was goed warm, heerlijk gegeten en veel. Verse producten en heerlijk knapperig. Wij bestellen alleen nog maar bij deze chinees toppie!!!!!!

Pappendorf
24 December 2022

Eten was hel lekker eenigste min punt vlees op bami was taai

A. Graf
23 December 2022

Het eten was heel lekker. En het werd eerder bezorgd dan aangegeven in de mail.

Will Loonen
18 December 2022

I.t.t tot eerdere bezorgmomenten die vaak eerder dan te laat bezorgd werden was deze ruim 20 minuten later, maar wat erger was dat het meeste te koud was geworden om zo te eten. Gelukkig hebben we een magnetron

A Driessens
17 December 2022

Altijd goed!

Willem
12 December 2022

Ik las al de positieve recensies, dus toch n keer geprobeerd. Afgehaald, keurig op tijd en kwaliteit was top !

Jacqueline
12 December 2022

zeer mooi op tijd geleverd! eten pas goed op smaak! alleen niet echt warm meer, maar nog warm genoeg om zo te kunnen eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
9 December 2022

Heerlijk zoals altijd!

Frank
5 December 2022

Dat het later word met de bestelling ok. Maar stuur de klant dan bericht via mail. Verder was de bezorging en eten zeer goed !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cindy
4 December 2022

Weer lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edwin
3 December 2022

Goed eten !

Sonja
29 November 2022

Zoals altijd, jammie!! Precies op tijd geleverd, super

Larik
27 November 2022

Altijd lekker

Schuyren
27 November 2022
Thee
27 November 2022

De bestelling was makkelijk gemaakt via de website en was op afgesproken tijd klaar. Daarnaast is het nog belangrijker dat het heel lekker en smaakvol was. Was Chinees rijsttafel.

Claudia
21 November 2022

Had past veranderingen gevraagd, wordt normaal altijd aangepast, deze keer helaas niet!

Kleijnen
21 November 2022
Anita Passage
20 November 2022

Vandaag iets langer moeten wachten maar hey....t's sunday maar verder zoals altijd alles prima en lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andre
20 November 2022

Uitstekend eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anja drittij
20 November 2022

Snel klaar en lekker gegeten.

Tim
19 November 2022
Bosch
12 November 2022

Het eten was erg lekker en zeer vlug bezorgd. Kwaliteit is consistent goed

Martin van Berlo
8 November 2022

Was lekker en heel goed verzorgd

butink
7 November 2022

lekker gegeten, jammer dat niet meer alles warm was. wel een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R. Peters
6 November 2022
Engelen
3 November 2022

Heel vlug geleverd. Eten was heerlijk en goed warm👍🏻

Denny vluggen
1 November 2022

Kroepoek vergeten mee te leveren. Wel betaald

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert Hodiamont
1 November 2022

Perfect! Houden zo.

Maarten
31 October 2022

Eten voor 18 uur besteld. Was precies op tijd klaar. Het eten was verrukkelijk!

Crista
29 October 2022

Eten was besteld voor half zes werd ruim op tijd geleverd. Het eten was warm en lekker 😋 Voor herhaling vatbaar.

m-schoonbrood@home.nl
29 October 2022
Marlie
29 October 2022
van den Top
28 October 2022

Lekker gegeten, snelle service en makkelijk te bestellen online.

Arie van Veenendaal
24 October 2022

Professioneel

Leo Louwers
24 October 2022

Mooi op tijd en prima eten, alleen de sambal vergeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Desiree
23 October 2022
Marco Lamper
22 October 2022
Suzanne
17 October 2022

Goed eten en tevreden over de levertijd; zowel de Chinese rijsttafel als de (pittige) Thaise curry.

Evert van Eekelen
16 October 2022

Lekker 👍

16 October 2022
Piet Niks
16 October 2022
J hamers
15 October 2022
Leo Louwers
15 October 2022

mooi op tijd en ruim voldoende goed eten.

Ralph Kwappenberg
9 October 2022

Goed eten en in een uur bezorgd op een zondag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bindels
6 October 2022

Was heerlijk en op tijd bezorgd

Lindsey
3 October 2022

Grote bestelling geplaatst voor een verjaardag. Super lekker eten en ook goed warm. Jammer dat de bezorging 45 minuten later kwam dan aangegeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brenda Aparoe
1 October 2022
MARTIN Vluggen
24 September 2022

heel goed en tijdstip van afhalen stipt, zeer vriendelijke bediening

Korpershoek
22 September 2022

Heerlijk en snelle bezorging.

Iris
20 September 2022

Het gerecht voldeed prima naar verwachting. Wel een opmerking voor de nasi, die had wat mij betreft wat beter gevuld mogen zijn.

Marco
17 September 2022

Eten was lekker alleen jammer dat de atjar er niet bij zat bij de chinese rijsttafel

Marc
13 September 2022

bestelling stond wederom ruim voor besteltijd klaar, ik was, gelukkig, een kwartier van tevoren aanwezig, dit op basis van ervaring uit eerdere bestellingen. Op de kwaliteit niets aan te merken, voldoende en lekker

Boot
12 September 2022

De Mihoen en BabiPangan waren goed. De kipsate was gortdroog Om 15:00 uur besteld voor levering om 18:00. Om 18:30 pas bezorgd door een "koerier" die werkelijk niets wist van de lokatie/omgeving. Had geen idee.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita Passage
12 September 2022

Tja zoals gewoonlijk zeer snelle en vriendelijke levering en eten super lekker. Tot de volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Proost Hugo
11 September 2022

Heel lekker gegeten

Jenny
7 September 2022

Alles naar volle tevredenheid!

maddy
7 September 2022

bestelling mooi op tijd, alles lekker warm, heerlijk gegeten, prima kwaliteit. niks op aan te merken.

Ineke van der Laan
2 September 2022

2x mihoen ontvangen ipv 1x mihoen en 1x Chinese bami maar verder alles naar wens.

Sylvia
29 August 2022

Zelf afgehaald, goed warm en heerlijk

Daggi
27 August 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten en bezorging ging ook prima

Peter van diepen
27 August 2022

De loempia‘s waren heerlijk krokant gebakken, lekker warm en niet vet. Maar de kipsate was niet erg warm, daarnaast was de kip erg droog, de stukjes aan de onderzijde van het stokje was zelfs zo ingedroogd dat het niet meer te eten was. De helft is jammer genoeg in de vuilbak gegaan

Martin van Berlo
23 August 2022

Geen was als gewoonlijk zeer goed

Iris
21 August 2022

Hete eten was naar verwachting ook goed en omdat we vooraf hadden besteld stond deze op de aangegeven tijd ook klaar.

Dohmen
21 August 2022

Porties zijn iets aan de kleine klant

Jeanny
20 August 2022
Jolanda
20 August 2022

Het eten is echt goed. We bestellen al een aantal jaar en constante kwaliteit.

Leo Louwers
20 August 2022

Ruim 4 uur voor opening bestelling gedaan en dan toch veel te laat bezorging. Geen sambal verder was het eten goed.

Sonja
11 August 2022

Top, super vers, knapperige groente ! Bestel al een tijdje, nog nooit tegengevallen.

Jean McArthur
11 August 2022

Chicken dish was very good, the pork was good too, but a little dry. Overall, very happy to have a decent Chinese restaurant so close! Delivery was much faster than we expected too. Thank you.

Mirjam
10 August 2022

Ze waren iets te vroeg. Dat is niet erg, maar dan toch nog het eten koud. Erg jammer.

Ricardo
8 August 2022

Eten was lekker en bezorging ruim voor het aangegeven tijdstip

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jenny
6 August 2022

Het eten was super lekker en een snelle bezorging door een hele vriendelijke jongeman. Een aanrader!

Hul
4 August 2022

Lekker gegeten en de bezorging was keurig op tijd, vriendelijke bezorger dus complimenten.

Wiel
4 August 2022

Wat beter moet is het feit dat ik via internet besteld heb en dat ik nog langer heb moeten wachten [in het restaurant] dan mensen die ter plaatse besteld hadden. Het leek wel of klanten die ter plaatse bestellen voorrang krijgen tov internet-bestellers. Tevens vond ik het vreemd dat ik, via internet aangegeven had dat ik contact wilde betalen [ik wilde namelijk niet via internet en iDeal betalen] en dat er in het restaurant voor mij geen mogelijkheid meer was om via betaalkaart te betalen. Er werd mij verteld dat ik had aangegeven om contant te betalen [en dat klopte] en daarom moest ik dan ook daadwerkelijk contant betalen. Klanten die in het restaurant hun afhaalmaaltijd direct bestelden konden wel via betaalkaart betalen.

Jürgen
2 August 2022

Afgehaald en helaas thuis pas gezien dat de Sate er niet bij was.

Marc
2 August 2022

volledig volgens verwachting

Marcel Simons
1 August 2022

Eten was snel bezorgd en weer lekker net als altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim
31 July 2022

Top eten weer!!! Warm, vers, lekker en weer precies op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van Braam
31 July 2022

Prima te doen. Vlotte bezorging !!

A Driessens
31 July 2022
Bosch
28 July 2022

Bestellen via website werkt makkelijk en het eten was wederom helemaal in orde.

Cor Vliex
24 July 2022

Prima eten!.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simone Brugs
24 July 2022

Heb Koe loe yuk besteld. Als ik het goed heb moet hier varkensvlees in zijn. Helaas zat hier kip in. Dat vond ik wat minder. Verder is hun eten wel lekker. Alleen jammer dat ik niet heb gekregen wat ik wou.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
23 July 2022

Mooi op tijd bezorgd en eten was over heerlijk.

Henk Baggen
23 July 2022

Bezorging was weer veel te vroeg. Ruim 20 minuten. Gelukkig was het bezoek er nu wel!

Leo Louwers
23 July 2022

Beter als de vorige keer.

Els
22 July 2022

Heerlijke pittige en smaakvolle gerechten

Patricia
18 July 2022

Netjes op tijd geleverd. De Ko lu juk balletjes en mini loempia waren nogal taai en droog. De rest was prima te eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janny quik
16 July 2022

De toufu was erg taai . Zou wat zachter mogen zijn.

Johan
15 July 2022

Zeker een compliment waard - Prima kwaliteit en de smaak is uitstekend !

A. Graf
15 July 2022
Jo ortmans
13 July 2022

De afstand was wat meer naar Heteren was nog goed warm dus een aanrader

Fam Jongen
13 July 2022

Snelle levering , eten prima, alleen scampies met een pindasaus..mwah. een andere Aziatische saus zou lekkerder zijn.

Gerard
12 July 2022

Lekker en voor een goede prijs. Besteld via de site en het was op tijd klaar. Beetje gek dat je 0,26 moet betalen voor een ideal betaling.

Corinne Otten
11 July 2022

Gewoon perfect, zowel kwaliteit van het eten als de bezorging, Erg vriendelijke man die het eten kwam brengen.

Leo Louwers
11 July 2022

Voor het eerst Thais eten besteld. Groenten 10 stukjes prei en 7 doperwten en 9 stukjes paprika en opeens begon het naar iets chemisch te smaken. Zelf de wilde het niet eten. Kroepoek in 100 stukjes en geen sambal.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel Simons
11 July 2022
Michelle
9 July 2022

Snel bezorgd, gerechten waren heerlijk. Zeker een aanrader

Wim Verhezen
3 July 2022

Over de kwaliteit van het eten zijn we heel tevreden. Dat kan niet worden gezegd over de bezorging. We hadden besteld voor 18.00 uur, maar al voor 17.30 uur stond de bezorger voor de deur. We waren gelukkig net thuis van een uitje. Maar erg goed kwam dit niet uit. Het is overigens al de tweede keer dat we dit bij jullie mee hebben gemaakt. Vorige keer ook al meer dan een halfuur te vroeg. Dit vinden wij niet acceptabel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wil Middendorp
2 July 2022
Leo Louwers
1 July 2022

Ruim op tijd en warm goed eten .

P
28 June 2022
Ralf Hendriks
26 June 2022

Snelle levering. Goede kwaliteit, lekker en zeker nog warm toen wij het kregen.👊🏻😎

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cor Vliex
26 June 2022

Heel lekker zo als altijd!.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita Passage
25 June 2022

3e keer besteld. Top top top. Speedy Gonzales levering en super lekker weer. Tot de volgende 👍👍

J.J. Holtorf
25 June 2022

Goede kwaliteit en snel geleverd !

Martina Richardy
20 June 2022

Alles was naar wens. De aanlevering kwam ook, zoals tel. afgesproken, precies op tijd aan en dat op een drukke dag 👏

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leo Louwers
19 June 2022

Mooi op tijd, nog lekker warm. Prima en voldoende eten.

Nicolle Getz
19 June 2022

Helemaal tevreden. Netjes op tijd en heerlijk eten.

Quinten
16 June 2022
roel Beckers
14 June 2022

Geen opmerkingen zoals iedere x zeer smakelijk en vriendelijk personeel !!!

MROS
12 June 2022

Prima eten. Alles lekker en goed warm. Helaas de Kroepoek vergeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Delarosette
12 June 2022

Mooi op tijd klaar!

Quinten
11 June 2022

Snel bezorgd, goede kwaliteit eten, heerlijk gegeten.

Lucy
9 June 2022

Lekker eten . Leuke vriendelijke mevrouw aan de balie . Fijn dat bestelling al klaar stond .

Jeanne
6 June 2022
Yf
6 June 2022

Lekker gegeten!

Anita Passage
6 June 2022

Super lekker weer en een F1 snelle levering.....toppie.

Mart
5 June 2022

Eigenlijk sneller bezorgd dan verwacht, goed warm en heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ralph
5 June 2022
Anne
3 June 2022

Voor half 7 het eten besteld. Het werd al om 6 uur geleverd. Heerlijk vers, goed eten! Voor 4 personen 4 menu's besteld. Meer dan genoeg!

Peter Korpershoek
30 May 2022

We zijn zeer tevreden over onze bestelling.Snelle bezorging en het bestelde was heel goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

harry schroeders
23 May 2022
Marga Janssen Roijakkers
22 May 2022

Gemakkelijk online besteld en mooi op tijd geleverd en een super geweldige maaltijd het was TOP

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Weusten
22 May 2022

Verbeterpunt is dat ze zich wel aan de gemaakte afspraken moeten houden. De vorige keer dat we chinees bestelden, had ik opgebeld dat de mie en foeyonghai niet zo lekker smaakte. Ze zou een aantekening maken en de volgende bestelling zouden we deze gratis krijgen. Beleefd hoe ik ben heb ik gezegt dat dit niet nodig was. Nee mevrouw zei de chinese mevrouw, u krijgt deze van ons. Wat een goeie service. Gisteren besteld en bij notitie er toch bij vermeld dat we deze 2 gratis erbij zouden krijgen al hoefde dat niet. Maar alles werd toch in rekening gebracht. Het is dat het eten ZO GOED IS EN HEERLIJK anders zou ik me echt bedenken.

Cindy
21 May 2022

Het was lekker maar we kregen iets anders dan we besteld hadden.

Smeets
17 May 2022

Prima service en goed, lekker eten

Ralph
15 May 2022

Echt lekker gegeten en genoeg om het morgen nog eens over te doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bertil van Dorp
13 May 2022

Het was weer echt lekker. Ik vind dit één van de betere chinese restaurants. Kwaliteit is super. Goede ingrediënten.

Nick
12 May 2022

geweldig, altijd enthousiast

Leijten
11 May 2022

Snel en netjes.

Wiel engels
10 May 2022

Toppie ga zo verder

Schuyren
9 May 2022
Martin van Berlo
8 May 2022

Was zeer lekker Echt een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita Passage
7 May 2022

super snelle,vriendelijke bezorging.het eten was heerlijk,zoals verwacht.zeker voor herhaling vatbaar.

Nayhalie
5 May 2022
Jolanda
1 May 2022

Super lekker eten👌👌 en de bezorging was top👌👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E.J.A. Hocks
1 May 2022

alles prima in orde. zeker voor herhaling vatbaar.

R schipper
25 April 2022

Alles goed gegaan. Bestelling op tijd klaar. En was lekker

Weusten
19 April 2022

Vers en heerlijk eten. Op tijd bezorgd door vriendelijk personeel.

Anoniem
18 April 2022

Mijn keuze was bami maar kreeg mihoen dus volgende keer even opletten wat men besteld

ReneC
17 April 2022
Adriaan
17 April 2022

Ruim voor de aangekondigde bezorgtijd reeds bezorgd, bij de optie zo snel mogelijk!

Tom
16 April 2022

Heerlijk eten, prijs kwaliteit verhouding is erg goed, bezorgers zijn vriendelijk. Wat wil een mens nog meer? Chinese muur Nummer 1!

H
14 April 2022
Aisha
13 April 2022

Vriendelijke bezorger, heerlijk gegeten! Belde, op ons verzoek, netjes toen hij bij het vakantiepark aankwam en was zelfs 15 min eerder dan verwacht. Dikke aanrader!

Leon
9 April 2022

Het was goed verzorgd en mooi op tijd geleverd

Dubislav
9 April 2022

Heerlijk eten! Het was alleen wat aan de koude kant, maar smaak was heerlijk!

Nijswiller
4 April 2022

Onze nieuwe favoriet sinds het Chinese restaurant in Vaals dicht is.

Manuela
3 April 2022

Ik kreeg een mail daarop stond uw verwachte bezorgtijd is 20.05 dat was op zijn minst nog een half uur dacht ik maar dat was dus niet zo 19.40 werdt er gebeld en kwamen ze al Hier en daar waren wat dingetjes die na mij weten wat warmer hadden mogen zijn Maar verder het eten was goed

M
2 April 2022
Jan
1 April 2022
De Geus
29 March 2022
annemie deguelle
28 March 2022

ik vind het heel jammer dat eten soms veel vroeger bezorgd word dan dat er besteld ik, we zijn dan wel thuis maar zou eens niet zijn, wat dan?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joop Hamers
25 March 2022
Cees
21 March 2022

Prima aanbod, goede kwaliteit en snelle bezorging, een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John Frijns
20 March 2022

Via app besteld en precies op de opgegeven tijd bezorgd en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bob
15 March 2022

Heerlijk gegeten van het maand menu: erg vers, meer dan genoeg en heerlijk van smaak. Een aanrader!

Pia
13 March 2022

Online besteld - top service! Het was heel lekker.

Susy Braunsdorf
8 March 2022
Cor Vliex
6 March 2022

In een woord geweldig en de complimenten aan de kok.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H. B.
6 March 2022

Het eten was erg lekker. Er zou bij de babi Pangang en het rundvlees wat meer saus mogen zitten.

Karin Schreurs
6 March 2022

Bestelde producten waren nog goed warm. De vegetarische fou yong hay was niet zo lekker (vrijwel geen saus, ei beetje smakeloos). De rest was prima. Bestelling 15 minuten eerder dan gepland.

Kevin Wijckmans
5 March 2022

Eten was lekker goed warm. Bezorgd binnen 35min.

Fred de Geus
5 March 2022
Frank
1 March 2022

Top!

Loo
28 February 2022
Marc
28 February 2022

Lekker en prima verzorgd !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rianda
27 February 2022

Ondanks de carnavals drukte weer heerlijk gegeten!

Emiel van Leeuwen
26 February 2022

prima , lekker

Munnix
22 February 2022
R8
20 February 2022
Eline
19 February 2022
Maurice
14 February 2022

top goed warm en meer dan genoeg

Lucienne
13 February 2022

Lekker eten, goede porties, levering op tijd, gewoon prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kohl
13 February 2022

Helaas waren de mini loempia's niet bij het maandmenu meegeleverd. 2 bakken bami besteld was helaas 1 bami 1 nasi en kleine portie. Veel vet aan vlees. Verder was het eten prima, snelle levering.

Schrijvers
12 February 2022
Peter Piet
11 February 2022

Alleen weer geen sambal erbij 😢

mge smeets
9 February 2022

mijn bestelling is voor vandaag 9 februari

Eveline
8 February 2022
anonym
6 February 2022

Das Essen war zum Teil kalt oder nur lauwarm. Die Lieferung war auf die Minute genau. Een deel van het eten was koud of alleen lauw. De levering was precies op de minuut

Cindy
5 February 2022

Indische gerechten smaakte niet zoals ik indisch eten gewend ben. Weinig indische kruiden.

J
4 February 2022

Borg vragen om een 1 lepel te lenen……. Hier kom ik niet meer terug

Fred de Geus
3 February 2022

Prima eten en goede service

Nel Bosch
31 January 2022
Petra
29 January 2022

Misschien iets meer groente in de wantansoep😉 We waren erg te spreken over de kwaliteit en smaak.

Alof Wiechmann
29 January 2022

Lekker Chinees eten. Ruime porties. Op tijd en warm bezorgd.

RS
23 January 2022
Chrit
23 January 2022

Keuri op tijd en lekker. Toch 2 opmerkingen: - 2x maandmenu besteld. Dan ga je uit van 1x bami en 1x nasi. Helaas 2x nasi. - Smaak was voortreffelijk. Jammer dat het niet echt warm was.

Sandra
22 January 2022

Online besteld voor 18 uur, werd al 10 min vroeger geleverd. Top. Heerlijk Çhinees gegeten. Aanrader👍

Henk
20 January 2022

Mooi op aangegeven tijd bezorgd.

de Geus
19 January 2022
Armand
16 January 2022
Hollanders
15 January 2022

Super fijne service, goede porties en heerlijk eten!

Laura
15 January 2022

Lekker eten, zoals besteld. Alles goed warm en op tijd bezorgd. Ben heel tevreden.

P. Velker
9 January 2022

Altijd fantastisch.

Tessa Greve
8 January 2022

Bezorging duurde 75 min… en het was allemaal van iets mindere kwaliteit dan normaal. Beetje droog en weinig saus… hopelijk volgende keer weer als vanouds

Onbekend
6 January 2022

Alweer top!

lisa
6 January 2022

Snelle service, knapperige groeten. Gewoon prima eten!

Marlies
6 January 2022

Het was erg lekker. Zeer ruim voldoende. Goed warm, goed communicatie en bezorging

Jongman
5 January 2022
Brapro
5 January 2022

Heerlijk gegeten, prima levering!

Bindels
5 January 2022

Helaas deze keer minder tevreden. 20 minuten eerder bezorgd dan besteld. Onze gasten waren er nog niet. Jammer, je spreekt niet voor ijs een tijdstip af.

Jongman 0
5 January 2022
Miriam
4 January 2022

Alles was perfpect en dat op onze vakantiebestemming, een camping in limburg. Bedankt voor de snelle en goede service en het heerlijke eten!

Adrie van Meel
3 January 2022

Eten was niet warm genoeg

C.o.
2 January 2021
Rob
2 January 2021

De bezorging duurde lang, maar dat was aangekondigd en daarom niet erg. Wel erg was het feit dat het eten bij aankomst bijna koud was en de loempia’s (daardoor) taai. Tot overmaat van ramp was men een gerecht vergeten. Dat werd daarna nog wel keurig nabezorgd (en deze was wel warm!) maar toen waren we er al klaar mee. De smaak van het eten was zoals altijd goed, maar koud niet meer te eten. Tip: bij extreme drukte is het beter nee te verkopen dan een slechte indruk achter te laten. En bij bezorging wat verder weg: rij meerdere keren in plaats van één lange route.

Bas
2 January 2021

Via de website aangegeven dat we de bestelling om 1730 zouden afhalen, toen we om 1720 binnenkwamen stond de bestelling al klaar, het eten was met andere woorden al koud. Daarnaast was een deel van het menu niet compleet (saté ontbrak).

Jan
2 January 2021

Lekker van smaak.

Simone Raz
1 January 2021

Ik vind de kwaliteit van het eten niet goed. De nasi rames een pot nat. Ook de roedjak is smakeloos. Vlees van beiden niet lekker en saus uit een potje. Jammer, maar eenmalig.

Raymond
31 December 2021

Wij hadden eten besteld voor levering om 19:00 uur. Echter bezorger was er al om 18:30 uur. Gelukkig was ik net terug van de homden uitlaten, anders had de bezorger voor een gesloten deur gestaan. Kwaliteit en hoeveelheid is prima.

Vera
31 December 2021
Anne
29 December 2021

Heerlijk vers eten, goede smaak, aardige bezorgster

Patricia B
29 December 2021

Lekker eten, net genoeg. Netjes op tijd bezorgd.

Laurie Faro
28 December 2021
Linda
28 December 2021
Pim Leppers
28 December 2021

Bezorging volgens afspraak en het heeft goed gesmaakt

Raymond
26 December 2021

Erg lekkere rijsttafel, de kwaliteit is zeker beter dan de gemiddelde van de concurrentie. De bezorging was zelfs op wat grotere afstand van Mechelen heel snel. Fijn zijn ook de mailtjes met waarschijnlijke levertijd en als de bezorger op weg gaat. Ik ben zeer tevreden, bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

David
26 December 2021

De maaltijd was van goede kwaliteit, de temperatuur was in orde, maar hield niet over. Thuis na het ophalen bleek er iets te missen. Dat kon alsnog opgehaald worden.

Mireille
25 December 2021
Vanhouttem
24 December 2021
Fred de Geus
24 December 2021
van den Elzen
22 December 2021

Iedere keer ontzettend lekker!

Dumoulin
20 December 2021

Zoals altijd TOP.

Eugenie
19 December 2021

Heerlijk gegeten. De bestelling was zelfs eerder dan verwacht en het eten was prima op temperatuur!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam Schijns
12 December 2021

Rijst door afstand niet super warm, misschien met aluminium folie bedekken? Voor de rest heel lekker gegeten.

Kim
11 December 2021

Was zeer smaakvol

Linda
11 December 2021

Erg lekker en snel bezorgd.

Maddy Mertens
8 December 2021

Goede kwaliteit

Faro
7 December 2021

Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd!

de Geus
7 December 2021
Cor Vliex
5 December 2021

Mooi op tijd bezorgd en heel lekker!.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lou
2 December 2021

Bezorging kon sneller. Eten was reeds koud.

Beckers
30 November 2021

Goed en genoeg

Frank Lenders
30 November 2021
MB
27 November 2021

Zoals altijd top. Goed warm, genoeg, en heerlijk qua smaak

Sophia Vluggen-Llano
27 November 2021

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger !

Schmeets
23 November 2021

Eten was weer super lekker, sneller bezorgd dan gepland maar dat is niet erg.

Marc
21 November 2021

Eten was zoals gebruikelijk erg lekker. Helaas stond mijn bestelling al even klaar toen ik 5 minuten voor het afgesproken tijdstip kwam ophalen. De mevrouw achter de balie benadrukte te zeer dat het net klaar was maar helaas, (weer) lauw eten.

H
14 November 2021

De bezorging was drie kwartier te laat.

Jen
10 November 2021

Ik belde om te vragen hoezo thuisbezorgd aangeeft dat de levering van af 35€ gratis is maar nog steeds wel 4,50€ bezorg kosten bij de rekening toegevoegde. De Mevrouw die ik aan de telefoon had(ik denk dat het de eigenaar was) was zo super vriendelijk en gaf een kort en duidelijk uitleg over het gehele gebeuren en gaf aan, dat ik op de eigen website een kijkje zou nemen om te bestellen. Dit deed ik vervolgens en de bezorgingskosten werden ietsjes minder, top! Bedankt! Ik gaf een tijd aan voor de levering en het eten kwam precies op tijd, super! Het was warm (want het zijn wel wat km's) maar vooral, waren alle drie gerechten super, maar echt wel Super lekker!

Roger
8 November 2021

.

Andy roks
6 November 2021

De eerste keer besteld hier heerlijk eten bami en nasi kon beetje meer zijn maar absoluut voor herhaling vatbaar.

Jun
6 November 2021

Lekker eten klaar op de tyd dat afgesproken is

Piet
4 November 2021

Prima service goed en genoeg eten

Arie
1 November 2021

Kwaliteit top. UItstekende informatie over de bezorging.

Patricia Canisius
1 November 2021

We hebben het nog eens geprobeerd, deze keer viel de kwaliteit mee. Andere kok misschien? Vorige keer hadden we zoiets van dit hoeven we niet meer te doen. Maar na gisteren komen we nog eens proberen.

Maurice Dirkx
26 October 2021

Het was zeer goed zeker voor herhaling vatbaar

botter cristina
25 October 2021

As altijd super lekker

Kern
25 October 2021

Heerlijk gegeten. Porties waren prima. Bezorging was 20 minuten te vroeg, maar beter dan te laat. Absoluut voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob van wersch
24 October 2021

Jammer als ik bami bestel dat ik nasi krijg. Niet zo fijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roel
24 October 2021

Bezorging was 30 minuten te vroeg. Eten was ook teleurstellend. De mini loempia's lauw en vol met vet gezogen. De curries hadden weinig met Thaise curry te maken. Groenten wel lekker en veel kip, dat wel. De mihoen was erg vettig en zout. Sorry, maar echt een dikke onvoldoende voor de Chinese Muur

Familie Vos
21 October 2021

Het was goed op tijd bezorgd.Ik kreeg een telefoontje dat hij er al was. Eten was super.

Erwin van der Hoeven
19 October 2021

Ik vond het eten uitstekend en ze waren niet gierig in het eten wat ze gaven.

Familie Baggen
17 October 2021

Zeer lekker, verse producten. Alles prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
12 October 2021

Eten was lekker, men was alleen 25 min te vroeg. Mijn man was helaas nog niet thuis, dit was jammer.

Anne
3 October 2021

Kwalitatief, lekker eten. Ruim voldoende hoeveelheid. En perfect op tijd geleverd. Aanrader!

de Geus
28 September 2021

Prima en smakelijk eten.

Megan
26 September 2021

Erg lekker gegeten! Menu C was voldoende voor 2/3 personen, erg goed van smaak en snelle service wb afhalen. Aanrader!

LH
21 September 2021

Erg lekker!

Yvonne Cremer
15 September 2021