Avaliações de De Chinese Muur Mechelen

Avaliações recentes

5.0
Banditt
6 junho 2024

Altijd tevreden, eten is lekker. Bezorging zelfs half uur eerder dan verwacht....we bestellen regelmatig en altijd goed.

Nathalie Koolen
3 junho 2024
Dirk en Coby Vis
3 junho 2024

Goede verzorging en snelle levering. En daarnaast Heerlijk gegeten. Ook meer dan genoeg. Pluim

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Steven
31 maio 2024

Lekkere Chinees vergeleken met andere Chinezen in de buurt...

Janssen
27 maio 2024
Miriam Hoeij van
23 maio 2024

lekker en voldoende

Ferdinand
21 maio 2024

Heel klein verbeterpuntje; we beslden rond 18.00 tot 18.30 echter de bestelling kwam reeds 18.49 aan.. klein foutje ik gaf toch fooi, eten prima!!!

Jopi
19 maio 2024

Lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robroek
18 maio 2024
Henk
13 maio 2024

Geweldige service en kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G.simons
12 maio 2024

Eten was lekker.had alleen warmer gekund.dat was wel een beetje jammer maar ondanks dat had het toch gesmaakt.groetjes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ada Aernouts
11 maio 2024

Lekker eten en netjes op de afgesproken tijd bezorgd gewoon bij ons vakantiehuis op landal Hoog Vaals helemaal Top!!!

Hocks
6 maio 2024

Snelle levering en ook heel lekker en nog warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

kuijpers
4 maio 2024

Het eten zoals altijd heel erg lekker en zoals afgesproken op tijd bezorgd.

Peter Wijnands
3 maio 2024
M
29 abril 2024

Snel, vers, en lekker warm! Ik ben vaste klant, heb nog gebruik kunnen maken van mijn 5 € korting en alles smaakte toch goed.

Peter Wagenaar
27 abril 2024

Heerlijk gegeten

M
23 abril 2024

Nog altijd even lekker :D .Ik bestel graag weer.. De kruiden mochten wat beter ingetrokken zijn in de garnalen (Let wel, het hoeft niet zout te proeven maar gewoon laten intrekken in de woksaus en kruiden. Nu was het meer gekookte garnalen

ruts
23 abril 2024
Gert-Jan
23 abril 2024

Bestellen en afrekenen via de website werkt erg eenvoudig, het eten is echt lekker en de bezorging binnen een half uur, supersnel! Een aanrader!

Grooten
21 abril 2024

Perfect in orde

BasBoedha
21 abril 2024
Alexandra
16 abril 2024

Door de toch iets langere bezorgafstand is het eten niet echt warm meer. Zou het niet mogelijk zijn het eten tijdens de bezorgtijd in een warmhoudbox te plaatsen?

Loo
16 abril 2024

Het eten was voortreffelijk en de bezorging was perfect op tijd. Zker een aanrader.

W.Houben
16 abril 2024

Het was heerlijk, goed verzorgd en goede levering.

Andre
16 abril 2024
Sacha
15 abril 2024
Kristel
14 abril 2024

Bij (nieuwe) klanten misschien advies geven om te gaan voor menu’s of een ander gerecht die favoriet is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

I. L
9 abril 2024

Zeer goed

Anoniem
8 abril 2024

Het eten was heerlijk, mocht wat warmer zijn. Weinig satésaus bij de kipstokjes, maar ipv garnalen kregen we 2 kipsaté dat was wel fijn. De bakjes zijn kleiner geworden dat is wel jammer want normaal aten we met 3 personen 2x van de rijsttafel en nu was er een beetje over. Maar zoals altijd heerlijk gegeten top.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

harry schroeders
8 abril 2024

zo als altijd lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk Baggen
8 abril 2024

Zeer snelle en correcte bezorging. Het eten is (zoals altijd) lekker.

Mullenders
2 abril 2024

Online besteld, afgehaald op tijdstip dat aangegeven is geworden. Gemakkelijker gaat gewoon niet. Eten was super heerlijk we hebben ervan genoten.

Henk
1 abril 2024

Er valt niets te verbeteren. De dames hebben genoten van de bestelde etenswaren. Dus was het eenvoudig heel goed. Met dank aan de kok.

Bruels
31 março 2024
Ivanno
31 março 2024

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

piet
26 março 2024
Natasja Jeurissen
24 março 2024

Zeer lekker en goed verzorgd Zeker voor herhaling vatbaar

Cor Vliex
24 março 2024

De bami was half koud!.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke Thoma
24 março 2024

Alleen maar lof,ook van onze gastenZeer tevreden over de smaak,de hoeveelheid en de samenstelling.Ook netjes verpakt en ruim op tijd bezorgd.Voor herhaling vatbaar.!!!

marcel bourgonje
21 março 2024

Heerlijk gegeten. Super kwaliteit en ruime porties

Elian Vanderheijden
18 março 2024

Alles prima verzorgd en lekker vers

Will
18 março 2024

Vorige keer geklaagd over een te late aflevering nu het tegenovergestelde. Heel lekker en goed op temperatuur

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter Wijnands
17 março 2024

Her was zoals altijd weer heerlijk.

Anoniem
17 março 2024

Heerlijke bami en sate.

Roy
15 março 2024

Lekker eten gewoon zoals bij ieder chinees restaurant

Jan Vanhommerig
14 março 2024

Op afgesproken tijd klaar. Het eten aan zich is altijd over heerlijk !!!

Verhezen
10 março 2024

Super lekker, goed verzorgd. Geen verbeterpunten!

Charlotte
9 março 2024

Superlekker eten, snel bezorgd en altijd vriendelijk. Dikke aanrader!

Miriam Hoeij van
6 março 2024

Vleesproducten voldoende, lekker mals en goed van smaak, nasi had wat warmer gekund

Baggen
6 março 2024

Score bezorging laag, omdat de levering een half uur te vroeg was. Nog vóór het bezoek.

Karina
4 março 2024

Voor 2e keer besteld hier, en was weer prima! Verrassend snel bezorgd en eten was gewoon echt lekker, knapperige groenten en goed van smaak, rijkelijke porties -kunnen we wel 2x van eten! ;-) (wat helemaal handig zou zijn; als je op eoa manier terug kunt vinden wat je de vorige keer besteld hebt, dat kon ik nu niet meer vinden. Er stond iets van een app, maar die kon ik ook nergens vinden)

Annemarie
4 março 2024

Prima loempia met pindasaus!!

Hub Kusters
3 março 2024

Niet op de afgesproken tijd

Bertil
2 março 2024

Heerlijk weer! Verse ingrediënten en goed vlees. Het beste chinese restaurant van Limburg.

Onderwater
28 fevereiro 2024

Was weer lekker!

Family Schwanen
28 fevereiro 2024

Fast and made to order. Our regular go to for Chinese.

Jacky
27 fevereiro 2024

Heerlijke gegeten, lekkere Chinese bami en Peking Eend!

Quadvlieg
26 fevereiro 2024

Heel fijn om online te bestellen en te betalen. Vanaf de bestelling tot en met het afleveren alles oké. Ook fijn om te lezen, wanneer het eten wordt geleverd. Eten zelf was top! Compliment aan het hele team!

A. Hacking
26 fevereiro 2024

Gisteren voor de tweede keer eten besteld. Het was allemaal weer heel erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Haast
24 fevereiro 2024

Lekker eten en goed warm. Op afgesproken tijd bezorgd door zeer vriendelijk persoon.

Wiel
21 fevereiro 2024

Precies op tijd de bestelling, 100% in orde, bezorgd. Lekker!

Sonja
20 fevereiro 2024

Zo snel mogelijk, was ook echt zo snel mogelijk!! Lekker pittig weer, ben al een tijd klant, geen klachten tot nu!!!

Tessa
19 fevereiro 2024

Lekker gekruid! Heerlijk vers en knapperige groenten.

Danny Verheijen
18 fevereiro 2024

Altijd top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Haas
17 fevereiro 2024

Heerlijk en op tijd geleverd

Robby
16 fevereiro 2024
Vluggen
15 fevereiro 2024
willem w.j.van der hulst
15 fevereiro 2024

Het eten was heerlijk. De bezorging was op goed en op tijd 👍👍👍👍

Jochem
15 fevereiro 2024
Patrick
13 fevereiro 2024

Het eten is prima en stond op aangegeven tijdstip klaar.

Virginie
12 fevereiro 2024

Altijd lekker en op tijd klaar!

Jopi
12 fevereiro 2024

Lekker eten

Peter Wijnands
12 fevereiro 2024

Keurig op tijd bezorgd. Alle gerechten waren lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vrijhoeven
10 fevereiro 2024
Fieny
10 fevereiro 2024

Mooi op tijd geleverd. Eten was heerlijk

Ron
7 fevereiro 2024
M
6 fevereiro 2024

Wederom heerlijk! En nog een leuke verrassing voor de jarige ! Dank! Tot gauw :D Ps Kunt u een chop soy mix maken van gamba's en ossenhaas?

Connie
4 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten, maar élke keer als we bestellen komt de bestelling een kwartier te vroeg. Beter natuurlijk dan te laat, maar ik geef toch niet voor niets een tijdvak door? Eten is er al, maar de eters nog niet...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

j.Sprooten
28 janeiro 2024
Schreurs
28 janeiro 2024

Eten thuis laten bezorgen. Bezorging was sneller dan verwacht. We hebben super lekker gegeten. Alles was nog goed warm en goed verzorgd. De volgende keer zullen we zeker weer bestellen.

R
28 janeiro 2024

Lekker, snel, eerlijk geprijsd

Mandy
24 janeiro 2024

Wij hebben al vaker bij jullie besteld en zullen dit zeker vaker doen. Altijd snel bezorgd, goed warm en het eten smaakt heerlijk!

Rita Mancarella
23 janeiro 2024
Pierre Schwanen
23 janeiro 2024
Hub
22 janeiro 2024

Levering en kwaliteit zoals het hoort. Prima, heel lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tiny
19 janeiro 2024
M
16 janeiro 2024

Wederom heerlijk! Tot gauw weer :D Wel een beetje jammer dat de statiegeld in rekening gebracht wordt, terwijl er op het geleverde blikje drinken geen statiegeld op zit. Da's niet ok. Trouwens de dranken mogen aangevuld worden met z-up, cassis, pepsi, royal club zero sugar of original etc etc.. En in grote of kleine flesjes of blik. Tot de volgende keer!

Winanda Goenga
14 janeiro 2024

Heerlijk!

Bart
9 janeiro 2024

Zeer snel bezorgt. Bestelling helemaal compleet en zeer smaakvol

Anoniem
8 janeiro 2024

Het eten was prima chinese rijsttafel. Maar we hebben wel het idee dat de inhoud minder is geworden. Het zou fijn zijn als het vervoerd wordt in een warmhoud tas. Want het eten was lauwwarm. We hebben het opgewarmd in de magnetron. Maar de kwaliteit is vers en heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marian
8 janeiro 2024
F.Cosiolkofsij
8 janeiro 2024

Menu A was allemaal even lekker. Bezorging was precies op de aangegeven tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilja
7 janeiro 2024
Benders
6 janeiro 2024

Helaas geen stokjes kipsate bij menu A gekregen. De rest was goed.

Peggy
6 janeiro 2024

Eten niet warm genoeg. Geen veganistische opties aangeboden/ niet duidelijk.

Regina Schipper
5 janeiro 2024
Michael Scheller
5 janeiro 2024
M
3 janeiro 2024

Wederom heerlijk gegeten en dit keer o snel bezorgd.. :D Ik had als wens dat er cashew nootjes bij de chop soy konden en die kreeg ik ook.. (Alleen moeten ze eerst opgebakken worden, voor de rest perfect) Dat wordt Eurootjes opzij zetten voor de volgende bestelling.. Hartelijk dank, mijn nieuwjaars hap was verrukkelijk! Houd u de kwaliteit zo en ik blijf vaste klant :D ♡

Francesca
3 janeiro 2024

Alles was perfect!!