Avaliações de De Chinese Muur Mechelen

Avaliações recentes

5.0
Brenda Aparoe
1 outubro 2022
MARTIN Vluggen
24 setembro 2022

heel goed en tijdstip van afhalen stipt, zeer vriendelijke bediening

Korpershoek
22 setembro 2022

Heerlijk en snelle bezorging.

Iris
20 setembro 2022

Het gerecht voldeed prima naar verwachting. Wel een opmerking voor de nasi, die had wat mij betreft wat beter gevuld mogen zijn.

Marco
17 setembro 2022

Eten was lekker alleen jammer dat de atjar er niet bij zat bij de chinese rijsttafel

Marc
13 setembro 2022

bestelling stond wederom ruim voor besteltijd klaar, ik was, gelukkig, een kwartier van tevoren aanwezig, dit op basis van ervaring uit eerdere bestellingen. Op de kwaliteit niets aan te merken, voldoende en lekker

Boot
12 setembro 2022

De Mihoen en BabiPangan waren goed. De kipsate was gortdroog Om 15:00 uur besteld voor levering om 18:00. Om 18:30 pas bezorgd door een "koerier" die werkelijk niets wist van de lokatie/omgeving. Had geen idee.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anita Passage
12 setembro 2022

Tja zoals gewoonlijk zeer snelle en vriendelijke levering en eten super lekker. Tot de volgende keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Proost Hugo
11 setembro 2022

Heel lekker gegeten

Jenny
7 setembro 2022

Alles naar volle tevredenheid!

maddy
7 setembro 2022

bestelling mooi op tijd, alles lekker warm, heerlijk gegeten, prima kwaliteit. niks op aan te merken.

Ineke van der Laan
2 setembro 2022

2x mihoen ontvangen ipv 1x mihoen en 1x Chinese bami maar verder alles naar wens.

Sylvia
29 agosto 2022

Zelf afgehaald, goed warm en heerlijk

Daggi
27 agosto 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten en bezorging ging ook prima

Peter van diepen
27 agosto 2022

De loempia‘s waren heerlijk krokant gebakken, lekker warm en niet vet. Maar de kipsate was niet erg warm, daarnaast was de kip erg droog, de stukjes aan de onderzijde van het stokje was zelfs zo ingedroogd dat het niet meer te eten was. De helft is jammer genoeg in de vuilbak gegaan

Martin van Berlo
23 agosto 2022

Geen was als gewoonlijk zeer goed

Iris
21 agosto 2022

Hete eten was naar verwachting ook goed en omdat we vooraf hadden besteld stond deze op de aangegeven tijd ook klaar.

Dohmen
21 agosto 2022

Porties zijn iets aan de kleine klant

Jeanny
20 agosto 2022
Jolanda
20 agosto 2022

Het eten is echt goed. We bestellen al een aantal jaar en constante kwaliteit.

Leo Louwers
20 agosto 2022

Ruim 4 uur voor opening bestelling gedaan en dan toch veel te laat bezorging. Geen sambal verder was het eten goed.

Sonja
11 agosto 2022

Top, super vers, knapperige groente ! Bestel al een tijdje, nog nooit tegengevallen.

Jean McArthur
11 agosto 2022

Chicken dish was very good, the pork was good too, but a little dry. Overall, very happy to have a decent Chinese restaurant so close! Delivery was much faster than we expected too. Thank you.

Mirjam
10 agosto 2022

Ze waren iets te vroeg. Dat is niet erg, maar dan toch nog het eten koud. Erg jammer.

Ricardo
8 agosto 2022

Eten was lekker en bezorging ruim voor het aangegeven tijdstip

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jenny
6 agosto 2022

Het eten was super lekker en een snelle bezorging door een hele vriendelijke jongeman. Een aanrader!

Hul
4 agosto 2022

Lekker gegeten en de bezorging was keurig op tijd, vriendelijke bezorger dus complimenten.

Wiel
4 agosto 2022

Wat beter moet is het feit dat ik via internet besteld heb en dat ik nog langer heb moeten wachten [in het restaurant] dan mensen die ter plaatse besteld hadden. Het leek wel of klanten die ter plaatse bestellen voorrang krijgen tov internet-bestellers. Tevens vond ik het vreemd dat ik, via internet aangegeven had dat ik contact wilde betalen [ik wilde namelijk niet via internet en iDeal betalen] en dat er in het restaurant voor mij geen mogelijkheid meer was om via betaalkaart te betalen. Er werd mij verteld dat ik had aangegeven om contant te betalen [en dat klopte] en daarom moest ik dan ook daadwerkelijk contant betalen. Klanten die in het restaurant hun afhaalmaaltijd direct bestelden konden wel via betaalkaart betalen.

Jürgen
2 agosto 2022

Afgehaald en helaas thuis pas gezien dat de Sate er niet bij was.

Marc
2 agosto 2022

volledig volgens verwachting

Marcel Simons
1 agosto 2022

Eten was snel bezorgd en weer lekker net als altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim
31 julho 2022

Top eten weer!!! Warm, vers, lekker en weer precies op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Braam
31 julho 2022

Prima te doen. Vlotte bezorging !!

A Driessens
31 julho 2022
Bosch
28 julho 2022

Bestellen via website werkt makkelijk en het eten was wederom helemaal in orde.

Cor Vliex
24 julho 2022

Prima eten!.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Simone Brugs
24 julho 2022

Heb Koe loe yuk besteld. Als ik het goed heb moet hier varkensvlees in zijn. Helaas zat hier kip in. Dat vond ik wat minder. Verder is hun eten wel lekker. Alleen jammer dat ik niet heb gekregen wat ik wou.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
23 julho 2022

Mooi op tijd bezorgd en eten was over heerlijk.

Henk Baggen
23 julho 2022

Bezorging was weer veel te vroeg. Ruim 20 minuten. Gelukkig was het bezoek er nu wel!

Leo Louwers
23 julho 2022

Beter als de vorige keer.

Els
22 julho 2022

Heerlijke pittige en smaakvolle gerechten

Patricia
18 julho 2022

Netjes op tijd geleverd. De Ko lu juk balletjes en mini loempia waren nogal taai en droog. De rest was prima te eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janny quik
16 julho 2022

De toufu was erg taai . Zou wat zachter mogen zijn.

Johan
15 julho 2022

Zeker een compliment waard - Prima kwaliteit en de smaak is uitstekend !

A. Graf
15 julho 2022
Jo ortmans
13 julho 2022

De afstand was wat meer naar Heteren was nog goed warm dus een aanrader

Fam Jongen
13 julho 2022

Snelle levering , eten prima, alleen scampies met een pindasaus..mwah. een andere Aziatische saus zou lekkerder zijn.

Gerard
12 julho 2022

Lekker en voor een goede prijs. Besteld via de site en het was op tijd klaar. Beetje gek dat je 0,26 moet betalen voor een ideal betaling.

Corinne Otten
11 julho 2022

Gewoon perfect, zowel kwaliteit van het eten als de bezorging, Erg vriendelijke man die het eten kwam brengen.

Leo Louwers
11 julho 2022

Voor het eerst Thais eten besteld. Groenten 10 stukjes prei en 7 doperwten en 9 stukjes paprika en opeens begon het naar iets chemisch te smaken. Zelf de wilde het niet eten. Kroepoek in 100 stukjes en geen sambal.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel Simons
11 julho 2022
Michelle
9 julho 2022

Snel bezorgd, gerechten waren heerlijk. Zeker een aanrader

Wim Verhezen
3 julho 2022

Over de kwaliteit van het eten zijn we heel tevreden. Dat kan niet worden gezegd over de bezorging. We hadden besteld voor 18.00 uur, maar al voor 17.30 uur stond de bezorger voor de deur. We waren gelukkig net thuis van een uitje. Maar erg goed kwam dit niet uit. Het is overigens al de tweede keer dat we dit bij jullie mee hebben gemaakt. Vorige keer ook al meer dan een halfuur te vroeg. Dit vinden wij niet acceptabel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wil Middendorp
2 julho 2022
Leo Louwers
1 julho 2022

Ruim op tijd en warm goed eten .

P
28 junho 2022
Ralf Hendriks
26 junho 2022

Snelle levering. Goede kwaliteit, lekker en zeker nog warm toen wij het kregen.👊🏻😎

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cor Vliex
26 junho 2022

Heel lekker zo als altijd!.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anita Passage
25 junho 2022

3e keer besteld. Top top top. Speedy Gonzales levering en super lekker weer. Tot de volgende 👍👍

J.J. Holtorf
25 junho 2022

Goede kwaliteit en snel geleverd !

Martina Richardy
20 junho 2022

Alles was naar wens. De aanlevering kwam ook, zoals tel. afgesproken, precies op tijd aan en dat op een drukke dag 👏

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leo Louwers
19 junho 2022

Mooi op tijd, nog lekker warm. Prima en voldoende eten.

Nicolle Getz
19 junho 2022

Helemaal tevreden. Netjes op tijd en heerlijk eten.

Quinten
16 junho 2022
roel Beckers
14 junho 2022

Geen opmerkingen zoals iedere x zeer smakelijk en vriendelijk personeel !!!

MROS
12 junho 2022

Prima eten. Alles lekker en goed warm. Helaas de Kroepoek vergeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Delarosette
12 junho 2022

Mooi op tijd klaar!

Quinten
11 junho 2022

Snel bezorgd, goede kwaliteit eten, heerlijk gegeten.

Lucy
9 junho 2022

Lekker eten . Leuke vriendelijke mevrouw aan de balie . Fijn dat bestelling al klaar stond .

Jeanne
6 junho 2022
Yf
6 junho 2022

Lekker gegeten!

Anita Passage
6 junho 2022

Super lekker weer en een F1 snelle levering.....toppie.

Mart
5 junho 2022

Eigenlijk sneller bezorgd dan verwacht, goed warm en heerlijk eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ralph
5 junho 2022
Anne
3 junho 2022

Voor half 7 het eten besteld. Het werd al om 6 uur geleverd. Heerlijk vers, goed eten! Voor 4 personen 4 menu's besteld. Meer dan genoeg!

Peter Korpershoek
30 maio 2022

We zijn zeer tevreden over onze bestelling.Snelle bezorging en het bestelde was heel goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

harry schroeders
23 maio 2022
Marga Janssen Roijakkers
22 maio 2022

Gemakkelijk online besteld en mooi op tijd geleverd en een super geweldige maaltijd het was TOP

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Weusten
22 maio 2022

Verbeterpunt is dat ze zich wel aan de gemaakte afspraken moeten houden. De vorige keer dat we chinees bestelden, had ik opgebeld dat de mie en foeyonghai niet zo lekker smaakte. Ze zou een aantekening maken en de volgende bestelling zouden we deze gratis krijgen. Beleefd hoe ik ben heb ik gezegt dat dit niet nodig was. Nee mevrouw zei de chinese mevrouw, u krijgt deze van ons. Wat een goeie service. Gisteren besteld en bij notitie er toch bij vermeld dat we deze 2 gratis erbij zouden krijgen al hoefde dat niet. Maar alles werd toch in rekening gebracht. Het is dat het eten ZO GOED IS EN HEERLIJK anders zou ik me echt bedenken.

Cindy
21 maio 2022

Het was lekker maar we kregen iets anders dan we besteld hadden.

Smeets
17 maio 2022

Prima service en goed, lekker eten

Ralph
15 maio 2022

Echt lekker gegeten en genoeg om het morgen nog eens over te doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bertil van Dorp
13 maio 2022

Het was weer echt lekker. Ik vind dit één van de betere chinese restaurants. Kwaliteit is super. Goede ingrediënten.

Nick
12 maio 2022

geweldig, altijd enthousiast

Leijten
11 maio 2022

Snel en netjes.

Wiel engels
10 maio 2022

Toppie ga zo verder

Schuyren
9 maio 2022
Martin van Berlo
8 maio 2022

Was zeer lekker Echt een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anita Passage
7 maio 2022

super snelle,vriendelijke bezorging.het eten was heerlijk,zoals verwacht.zeker voor herhaling vatbaar.

Nayhalie
5 maio 2022
Jolanda
1 maio 2022

Super lekker eten👌👌 en de bezorging was top👌👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E.J.A. Hocks
1 maio 2022

alles prima in orde. zeker voor herhaling vatbaar.

R schipper
25 abril 2022

Alles goed gegaan. Bestelling op tijd klaar. En was lekker

Weusten
19 abril 2022

Vers en heerlijk eten. Op tijd bezorgd door vriendelijk personeel.

Anoniem
18 abril 2022

Mijn keuze was bami maar kreeg mihoen dus volgende keer even opletten wat men besteld

ReneC
17 abril 2022
Adriaan
17 abril 2022

Ruim voor de aangekondigde bezorgtijd reeds bezorgd, bij de optie zo snel mogelijk!

Tom
16 abril 2022

Heerlijk eten, prijs kwaliteit verhouding is erg goed, bezorgers zijn vriendelijk. Wat wil een mens nog meer? Chinese muur Nummer 1!

H
14 abril 2022
Aisha
13 abril 2022

Vriendelijke bezorger, heerlijk gegeten! Belde, op ons verzoek, netjes toen hij bij het vakantiepark aankwam en was zelfs 15 min eerder dan verwacht. Dikke aanrader!

Leon
9 abril 2022

Het was goed verzorgd en mooi op tijd geleverd

Dubislav
9 abril 2022

Heerlijk eten! Het was alleen wat aan de koude kant, maar smaak was heerlijk!

Nijswiller
4 abril 2022

Onze nieuwe favoriet sinds het Chinese restaurant in Vaals dicht is.

Manuela
3 abril 2022

Ik kreeg een mail daarop stond uw verwachte bezorgtijd is 20.05 dat was op zijn minst nog een half uur dacht ik maar dat was dus niet zo 19.40 werdt er gebeld en kwamen ze al Hier en daar waren wat dingetjes die na mij weten wat warmer hadden mogen zijn Maar verder het eten was goed

M
2 abril 2022
Jan
1 abril 2022
De Geus
29 março 2022
annemie deguelle
28 março 2022

ik vind het heel jammer dat eten soms veel vroeger bezorgd word dan dat er besteld ik, we zijn dan wel thuis maar zou eens niet zijn, wat dan?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joop Hamers
25 março 2022
Cees
21 março 2022

Prima aanbod, goede kwaliteit en snelle bezorging, een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John Frijns
20 março 2022

Via app besteld en precies op de opgegeven tijd bezorgd en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bob
15 março 2022

Heerlijk gegeten van het maand menu: erg vers, meer dan genoeg en heerlijk van smaak. Een aanrader!

Pia
13 março 2022

Online besteld - top service! Het was heel lekker.

Susy Braunsdorf
8 março 2022
Cor Vliex
6 março 2022

In een woord geweldig en de complimenten aan de kok.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H. B.
6 março 2022

Het eten was erg lekker. Er zou bij de babi Pangang en het rundvlees wat meer saus mogen zitten.

Karin Schreurs
6 março 2022

Bestelde producten waren nog goed warm. De vegetarische fou yong hay was niet zo lekker (vrijwel geen saus, ei beetje smakeloos). De rest was prima. Bestelling 15 minuten eerder dan gepland.

Kevin Wijckmans
5 março 2022

Eten was lekker goed warm. Bezorgd binnen 35min.

Fred de Geus
5 março 2022
Frank
1 março 2022

Top!

Loo
28 fevereiro 2022
Marc
28 fevereiro 2022

Lekker en prima verzorgd !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rianda
27 fevereiro 2022

Ondanks de carnavals drukte weer heerlijk gegeten!

Emiel van Leeuwen
26 fevereiro 2022

prima , lekker

Munnix
22 fevereiro 2022
R8
20 fevereiro 2022
Eline
19 fevereiro 2022
Maurice
14 fevereiro 2022

top goed warm en meer dan genoeg

Lucienne
13 fevereiro 2022

Lekker eten, goede porties, levering op tijd, gewoon prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kohl
13 fevereiro 2022

Helaas waren de mini loempia's niet bij het maandmenu meegeleverd. 2 bakken bami besteld was helaas 1 bami 1 nasi en kleine portie. Veel vet aan vlees. Verder was het eten prima, snelle levering.

Schrijvers
12 fevereiro 2022
Peter Piet
11 fevereiro 2022

Alleen weer geen sambal erbij 😢

mge smeets
9 fevereiro 2022

mijn bestelling is voor vandaag 9 februari

Eveline
8 fevereiro 2022
anonym
6 fevereiro 2022

Das Essen war zum Teil kalt oder nur lauwarm. Die Lieferung war auf die Minute genau. Een deel van het eten was koud of alleen lauw. De levering was precies op de minuut

Cindy
5 fevereiro 2022

Indische gerechten smaakte niet zoals ik indisch eten gewend ben. Weinig indische kruiden.

J
4 fevereiro 2022

Borg vragen om een 1 lepel te lenen……. Hier kom ik niet meer terug

Fred de Geus
3 fevereiro 2022

Prima eten en goede service

Nel Bosch
31 janeiro 2022
Petra
29 janeiro 2022

Misschien iets meer groente in de wantansoep😉 We waren erg te spreken over de kwaliteit en smaak.

Alof Wiechmann
29 janeiro 2022

Lekker Chinees eten. Ruime porties. Op tijd en warm bezorgd.

RS
23 janeiro 2022
Chrit
23 janeiro 2022

Keuri op tijd en lekker. Toch 2 opmerkingen: - 2x maandmenu besteld. Dan ga je uit van 1x bami en 1x nasi. Helaas 2x nasi. - Smaak was voortreffelijk. Jammer dat het niet echt warm was.

Sandra
22 janeiro 2022

Online besteld voor 18 uur, werd al 10 min vroeger geleverd. Top. Heerlijk Çhinees gegeten. Aanrader👍

Henk
20 janeiro 2022

Mooi op aangegeven tijd bezorgd.

de Geus
19 janeiro 2022
Armand
16 janeiro 2022
Hollanders
15 janeiro 2022

Super fijne service, goede porties en heerlijk eten!

Laura
15 janeiro 2022

Lekker eten, zoals besteld. Alles goed warm en op tijd bezorgd. Ben heel tevreden.

P. Velker
9 janeiro 2022

Altijd fantastisch.

Tessa Greve
8 janeiro 2022

Bezorging duurde 75 min… en het was allemaal van iets mindere kwaliteit dan normaal. Beetje droog en weinig saus… hopelijk volgende keer weer als vanouds

Onbekend
6 janeiro 2022

Alweer top!

lisa
6 janeiro 2022

Snelle service, knapperige groeten. Gewoon prima eten!

Marlies
6 janeiro 2022

Het was erg lekker. Zeer ruim voldoende. Goed warm, goed communicatie en bezorging

Jongman
5 janeiro 2022
Brapro
5 janeiro 2022

Heerlijk gegeten, prima levering!

Bindels
5 janeiro 2022

Helaas deze keer minder tevreden. 20 minuten eerder bezorgd dan besteld. Onze gasten waren er nog niet. Jammer, je spreekt niet voor ijs een tijdstip af.

Jongman 0
5 janeiro 2022
Miriam
4 janeiro 2022

Alles was perfpect en dat op onze vakantiebestemming, een camping in limburg. Bedankt voor de snelle en goede service en het heerlijke eten!

Adrie van Meel
3 janeiro 2022

Eten was niet warm genoeg

C.o.
2 janeiro 2021
Rob
2 janeiro 2021

De bezorging duurde lang, maar dat was aangekondigd en daarom niet erg. Wel erg was het feit dat het eten bij aankomst bijna koud was en de loempia’s (daardoor) taai. Tot overmaat van ramp was men een gerecht vergeten. Dat werd daarna nog wel keurig nabezorgd (en deze was wel warm!) maar toen waren we er al klaar mee. De smaak van het eten was zoals altijd goed, maar koud niet meer te eten. Tip: bij extreme drukte is het beter nee te verkopen dan een slechte indruk achter te laten. En bij bezorging wat verder weg: rij meerdere keren in plaats van één lange route.

Bas
2 janeiro 2021

Via de website aangegeven dat we de bestelling om 1730 zouden afhalen, toen we om 1720 binnenkwamen stond de bestelling al klaar, het eten was met andere woorden al koud. Daarnaast was een deel van het menu niet compleet (saté ontbrak).

Jan
2 janeiro 2021

Lekker van smaak.

Simone Raz
1 janeiro 2021

Ik vind de kwaliteit van het eten niet goed. De nasi rames een pot nat. Ook de roedjak is smakeloos. Vlees van beiden niet lekker en saus uit een potje. Jammer, maar eenmalig.

Raymond
31 dezembro 2021

Wij hadden eten besteld voor levering om 19:00 uur. Echter bezorger was er al om 18:30 uur. Gelukkig was ik net terug van de homden uitlaten, anders had de bezorger voor een gesloten deur gestaan. Kwaliteit en hoeveelheid is prima.

Vera
31 dezembro 2021
Anne
29 dezembro 2021

Heerlijk vers eten, goede smaak, aardige bezorgster

Patricia B
29 dezembro 2021

Lekker eten, net genoeg. Netjes op tijd bezorgd.

Laurie Faro
28 dezembro 2021
Linda
28 dezembro 2021
Pim Leppers
28 dezembro 2021

Bezorging volgens afspraak en het heeft goed gesmaakt

Raymond
26 dezembro 2021

Erg lekkere rijsttafel, de kwaliteit is zeker beter dan de gemiddelde van de concurrentie. De bezorging was zelfs op wat grotere afstand van Mechelen heel snel. Fijn zijn ook de mailtjes met waarschijnlijke levertijd en als de bezorger op weg gaat. Ik ben zeer tevreden, bedankt!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

David
26 dezembro 2021

De maaltijd was van goede kwaliteit, de temperatuur was in orde, maar hield niet over. Thuis na het ophalen bleek er iets te missen. Dat kon alsnog opgehaald worden.

Mireille
25 dezembro 2021
Vanhouttem
24 dezembro 2021
Fred de Geus
24 dezembro 2021
van den Elzen
22 dezembro 2021

Iedere keer ontzettend lekker!

Dumoulin
20 dezembro 2021

Zoals altijd TOP.

Eugenie
19 dezembro 2021

Heerlijk gegeten. De bestelling was zelfs eerder dan verwacht en het eten was prima op temperatuur!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam Schijns
12 dezembro 2021

Rijst door afstand niet super warm, misschien met aluminium folie bedekken? Voor de rest heel lekker gegeten.

Kim
11 dezembro 2021

Was zeer smaakvol

Linda
11 dezembro 2021

Erg lekker en snel bezorgd.

Maddy Mertens
8 dezembro 2021

Goede kwaliteit

Faro
7 dezembro 2021

Heerlijk gegeten en prima op tijd bezorgd!

de Geus
7 dezembro 2021
Cor Vliex
5 dezembro 2021

Mooi op tijd bezorgd en heel lekker!.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lou
2 dezembro 2021

Bezorging kon sneller. Eten was reeds koud.

Beckers
30 novembro 2021

Goed en genoeg

Frank Lenders
30 novembro 2021
MB
27 novembro 2021

Zoals altijd top. Goed warm, genoeg, en heerlijk qua smaak

Sophia Vluggen-Llano
27 novembro 2021

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger !

Schmeets
23 novembro 2021

Eten was weer super lekker, sneller bezorgd dan gepland maar dat is niet erg.

Marc
21 novembro 2021

Eten was zoals gebruikelijk erg lekker. Helaas stond mijn bestelling al even klaar toen ik 5 minuten voor het afgesproken tijdstip kwam ophalen. De mevrouw achter de balie benadrukte te zeer dat het net klaar was maar helaas, (weer) lauw eten.

H
14 novembro 2021

De bezorging was drie kwartier te laat.

Jen
10 novembro 2021

Ik belde om te vragen hoezo thuisbezorgd aangeeft dat de levering van af 35€ gratis is maar nog steeds wel 4,50€ bezorg kosten bij de rekening toegevoegde. De Mevrouw die ik aan de telefoon had(ik denk dat het de eigenaar was) was zo super vriendelijk en gaf een kort en duidelijk uitleg over het gehele gebeuren en gaf aan, dat ik op de eigen website een kijkje zou nemen om te bestellen. Dit deed ik vervolgens en de bezorgingskosten werden ietsjes minder, top! Bedankt! Ik gaf een tijd aan voor de levering en het eten kwam precies op tijd, super! Het was warm (want het zijn wel wat km's) maar vooral, waren alle drie gerechten super, maar echt wel Super lekker!

Roger
8 novembro 2021

.

Andy roks
6 novembro 2021

De eerste keer besteld hier heerlijk eten bami en nasi kon beetje meer zijn maar absoluut voor herhaling vatbaar.

Jun
6 novembro 2021

Lekker eten klaar op de tyd dat afgesproken is

Piet
4 novembro 2021

Prima service goed en genoeg eten

Arie
1 novembro 2021

Kwaliteit top. UItstekende informatie over de bezorging.

Patricia Canisius
1 novembro 2021

We hebben het nog eens geprobeerd, deze keer viel de kwaliteit mee. Andere kok misschien? Vorige keer hadden we zoiets van dit hoeven we niet meer te doen. Maar na gisteren komen we nog eens proberen.

Maurice Dirkx
26 outubro 2021

Het was zeer goed zeker voor herhaling vatbaar

botter cristina
25 outubro 2021

As altijd super lekker

Kern
25 outubro 2021

Heerlijk gegeten. Porties waren prima. Bezorging was 20 minuten te vroeg, maar beter dan te laat. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob van wersch
24 outubro 2021

Jammer als ik bami bestel dat ik nasi krijg. Niet zo fijn.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roel
24 outubro 2021

Bezorging was 30 minuten te vroeg. Eten was ook teleurstellend. De mini loempia's lauw en vol met vet gezogen. De curries hadden weinig met Thaise curry te maken. Groenten wel lekker en veel kip, dat wel. De mihoen was erg vettig en zout. Sorry, maar echt een dikke onvoldoende voor de Chinese Muur

Familie Vos
21 outubro 2021

Het was goed op tijd bezorgd.Ik kreeg een telefoontje dat hij er al was. Eten was super.

Erwin van der Hoeven
19 outubro 2021

Ik vond het eten uitstekend en ze waren niet gierig in het eten wat ze gaven.

Familie Baggen
17 outubro 2021

Zeer lekker, verse producten. Alles prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique
12 outubro 2021

Eten was lekker, men was alleen 25 min te vroeg. Mijn man was helaas nog niet thuis, dit was jammer.

Anne
3 outubro 2021

Kwalitatief, lekker eten. Ruim voldoende hoeveelheid. En perfect op tijd geleverd. Aanrader!

de Geus
28 setembro 2021

Prima en smakelijk eten.

Megan
26 setembro 2021

Erg lekker gegeten! Menu C was voldoende voor 2/3 personen, erg goed van smaak en snelle service wb afhalen. Aanrader!

LH
21 setembro 2021

Erg lekker!

Yvonne Cremer
15 setembro 2021
Boyke
15 setembro 2021

Prima eten, altijd netjes op tijd

Mingels
13 setembro 2021

Kwamen half uur vroeger dan was afgesproken.en kwamen terug op de afgesproken tijd met de zelfde bestelling. Was koud. Nooit meer Chinees van Chinese muur Mechelen.Mijn verjaardag was wat het eten betreft verziekt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heinen
13 setembro 2021

Eten was lekker, helaas misten we de Ajam pangang uit het maandmenu. Deze zat er niet bij, wel voor betaald

Anja
12 setembro 2021
Monique
11 setembro 2021

Had online besteld, maar was nog iets vergeten. Gebeld en doorgegeven wat er nog extra bij moest. Was geen enkel probleem, extra kosten contant aan de deur kunnen betalen, toen ze de bestelling kwamen brengen. Zeer tevreden !!

J.Klaseboer
7 setembro 2021

Porties zijn groot genoeg, en de kwaliteit is ruim voldoende. Komen volgend jaar zeker weer terug als we in Limburg zijn.

Wolf
6 setembro 2021

Hoeveelheid voldoende ,echter totaal geen smaak aan eten alles smaakte het zelfde Flashback na de jaren zeventig.vet en veel is niet meer van deze tijd,gebakken banaan kan je uitwringen van het vet.,helaas vriendelijke bediening maar daar red je het niet mee

Angelika
6 setembro 2021

Het eten was lekker. Besteld voor 18 uur, maar het werd al om 17.30 uur geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sophia
5 setembro 2021

Goede perfecte service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Prima-donna
28 agosto 2021

Lekkere Chinese afhaal maaltijd! Goed geregeld stond keurig klaar op afgesproken tijdstip.

Roel
26 agosto 2021

Had voor ons wel warmer gemogen. Maar de smaak was geweldig

bouwmeester
20 agosto 2021

op afgesproken tijd alles klaar en heerlijk

Jo
18 agosto 2021

Super tevreden en snelle levering

Magda De bruijn
17 agosto 2021

Te lang wachten op het eten en al 3× besteld en geen kroepoek er bij wat er wel bij sta vermeldt groet mevr de bruijn

Pijls
16 agosto 2021

Altijd super lekker.

MB
15 agosto 2021

Steeds netjes optijd thuisbezorgd. Eten is altijd goed warm en van goede kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Grispen
15 agosto 2021

Levering precies op afgesproken tijd. Correct en volledig. De gerechten die we kozen waren bekend en wederom smaakte het super.

hub
13 agosto 2021

Heerlijk gerecht. Kom daar nu vaker.

Niks
12 agosto 2021

Goed verzorgd

Patrick den Hertog
10 agosto 2021

Prima eten, was snel klaar, niet te duur en het smaakte. De zaak zelf mag wel iets gemoderniseerd worden.

Jag
8 agosto 2021

Wij vonden het heerlijk en zullen binnenkort weer er naar toe.

Menno
7 agosto 2021

Tjaptjoi en loempia erg goed!

Elly Bouwense
3 agosto 2021

Heerlijk gegeten. Prima service. Makkelijk te bestellen online.

Fred
2 agosto 2021

Prima op tijd afgeleverd en precies wat er besteld was.Smaakte goed en zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
2 agosto 2021

Alles prima op orde, goed van smaak en tijdige levering!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bjorn
2 agosto 2021

Perfect niet op aan te merken.Dus mijn advies bestel hier zeker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fred de Geus
29 julho 2021

Prima en lekker eten, en uitstekende service.

Heleen
28 julho 2021

Lekker, goed op smaak en volgens afspraak gebracht, top!

Kim
28 julho 2021

Heerlijk gegeten! Super dat het op de camping bezorgd kon worden. We gaan jullie zeker aanbevelen

Michel
27 julho 2021

Werkelijk heerlijk gegeten weer, zoveel gerechten, konden snel afhalen en genieten!

Wim
25 julho 2021

Met het eten was niets mis, maar onze bestelling voor 17.45 uur kwam ruim een halfuur te vroeg. Hierdoor waren we er nog niet klaar voor. Dit is al de tweede keer dat we dit hier meemaken. Niet blij mee!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam. Van Wersch
25 julho 2021

Voor drie personen besteld en allen waren heel tevreden met het bestelde menu. Eten was goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cor
25 julho 2021

Prima eten en op tijd .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hoendermis
24 julho 2021

Heerlijk!!

Silas Klein
24 julho 2021

Was erg lekker

Henkyman
24 julho 2021

Heerlijk gegeten. Prima verzorgd en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Edwin
23 julho 2021

Eten is altijd goed, en de bezorging snel. Communicatie over status bestelling duidelijk. Voor het eerst via de eigen site bestelling geplaatst i.p.v. de uitzuigers van thuisbezorgd. Goed bevallen.

Van der Velden
20 julho 2021

Alles was weer top.

Frings
19 julho 2021

Als ik vraag om 19.00 u het eten te bezorgen en het wordt al om 18.25 u gebracht, ben ik niet blij. Het eten is goed maar graag de gewenste bezorgtijden respecteren !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ramaekers
18 julho 2021

Lekker en goed verzorg eten en snelle levering. Helemaal TOP

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kelly
16 julho 2021

Super lekker, goed warm! Wij komen zeker weer!

Frans G
11 julho 2021

op vakantie in de regio; via website besteld. Zeer duidelijke bestelsite (eigen site; goed bezig!). Keurig op afgesproken tijd stond het klaar. met 6 personen daarna heerlijk gegeten. smaakte prima en keurige hoeveelheden.

Rene Corbey
10 julho 2021

Top verzorgd, mooi op tijd geleverd. Zeer smakelijk eten. Mijn vaste chinees!

J. Bien
10 julho 2021

Pad thai: veel bahmi 2 stukjes kip en 5 garnalen, geen sambal. ....vorigr keer was de kwaliteit veeeel beter, jammer

Fred de e
8 julho 2021

Smakelijk en prima eten

Jacky
6 julho 2021

Hele snelle vriendelijke bezorging t eten was heerlijk zoals altijd!

Van Gelderen
4 julho 2021

Prima. Voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anja
4 julho 2021

Heerlijk gegeten, niks op aan te merken. Kwalteit , prijs prima. Zeker een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marij weijers
4 julho 2021

Het ging erg snel, was goed verzorgd en heerlijk Alleen kon het wel veel warmer dat was jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D. Schmeets
30 junho 2021

Top eten, heel veel, te vroeg bezorgd. Maar is niet erg want blijft lang warm. Bestel zeker nog eens.

Gert
30 junho 2021

Het bestelde eten smaakte voortreffelijk. De bestelde methode via de website om af te halen en te betalen werkt goed en is zeer klantvriendelijk.

Cor Vliex
27 junho 2021

Precies op tijden heel lekker eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willem en Cindy
23 junho 2021

Heerlijk gegeten perfect op afgesproken tijd op Landal park bezorgt in Vijlen

geen minpunten
22 junho 2021

Eten was uitstekend en de bezorging was op de afgesproken tijd en goed verzorgd

Tip
20 junho 2021

Laagdrempelig bestellen, duidelijke website, eten stond klaar bij afhaaltijdstip en was heerlijk!!

Bas
20 junho 2021

Prima, lekker gegeten

Kees
17 junho 2021

Gewoon goed en smaakvol

Desirée Sluismans
13 junho 2021

Heerlijk gegeten en een beetje pittig lekker. Goeie vriendelijke bezorging. Voor iedereen aanbevolen. Leuke eigen app, daar staat het mooie uitgebreide menu op super .... zeer tevreden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeroen
13 junho 2021

Snel bezorgd en heerlijk eten.

Jaap
11 junho 2021

Snelle levering van een bourgondische maaltijd

Cees
10 junho 2021

Heerlijk gegeten zo als altijd

Roel
5 junho 2021

Dit was echt niet geslaagd. Zuur, lauw, niet vers, en het leek wel of er koffie in de satésaus was gedaan. De gado gado laten staan, het was niet te doen. Sorry, aardige mensen maar we komen hier niet meer terug.

Dieneke
2 junho 2021

De bestelling ging makkelijk en werd perfect uitgevoerd. De bezorging ging ook helemaal goed. Alles in 2 keer goed en het eten smaakte erg lekker.

Dorien
1 junho 2021

Heerlijk eten en warm thuisbezorgd.

Vanderheijden
31 maio 2021

Bij het maandmenu kon ik niet kiezen voor bami of nasi. We kregen automatisch nasi.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vera
30 maio 2021

We hebben weer heel lekker gegeten, we zijn zeer tevreden.

Schreuders
30 maio 2021
Fred de Geus
29 maio 2021

Prima service en lekker eten.

Marcella
28 maio 2021

Heerlijk eten en grote porties

Klaas Salverda
24 maio 2021

Online besteld, menu voor 2 personen : soep, nasi, kip in curry (lekker pittig) bapi pangang (niet te droog😊) goede kwaliteit 😄

Cor .vliex
23 maio 2021

Prima eten en precies op tijd .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Raymond
23 maio 2021

Redelijk snel bezorgd en lekker gegeten. Tip: misschien de porties bami/nasi ietsje groter maken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
20 maio 2021

Heerlijk eten en er is goed rekening gehouden met mijn allergie.

M. Grosjean
16 maio 2021

Eten was lekker en goed verzorgd. Bezorging was ook netjes. Jammer dat de gratis kroepoek er niet bij zat, maar dat was dan ook het enige minpuntje.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wit
16 maio 2021

Heerlijk eten, leuke combinatiegerechten en heel fijn dat we het konden laten bezorgen op vakantieadres!!

Thomas
16 maio 2021
Masch
15 maio 2021

Smaak was goed. Bezorging super snel. Een achte aanrader

Ron Zwijnenburg
15 maio 2021

Weinig smaak. Mihoen was voornamelijk taugé. Babi pangang was flauw. Saté was vet, de saus was smakeloos en waterig. Prijzen zijn zeker te hoog voor zo'n waardeloze kwaliteit. Via internet besteld en pas een half uur na de afgesproken tijd om op te halen bestelling ontvangen na zelf nog eens gevraagd te hebben of ze ons niet vergeten waren.

Arco
14 maio 2021
Uppelschoten
13 maio 2021

Begrijpend dat het extreem druk was op hemelvaartdag toch, kan het niet zo zijn dat je online besteld en betaald hebt, dat je een uur moet wachten en mensen die aan de balie bestellen met hun gerechten voor jou de deur uit lopen. Deze service is zo verschrikkelijk slecht dat ik er een boek over zou kunnen schriven.Afbreken die

Julius
13 maio 2021

Lekker gegeten. En ze geven realistische bezorgtijden

Bert hoogland
13 maio 2021

Wij zijn op vakantie in Epen en Chinees gegeten. Het was echt geweldig lekker. We hebben met z’n vieren er echt van genoten.het was goed warm hier op de camping en ruim voldoende.

PatSchmitz-Heres
13 maio 2021

Eten was prima en genoeg. Wij hadden alleen bij de opmerking aangegeven even te bellen voor vertrek zodat wij naar de receptie van de camping konden gaan om te wachten. Dit is deze keer niet gebeurd. Bezorger was iets na de aangegeven tijd hier en toen stond ik toch al te wachten dus op zich geen groot drama. Alleen zou het fijn zijn als aan opmerkingen gehoor gegeven wordt. Maar super fijn dat wij vanaf de camping bij jullie kunnen bestellen en jullie bezorgen! Tot de volgende keer.

Sandra
13 maio 2021